NB II

Pisanjuk aláírt a Vasashoz

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas FC szerződést kötött a 23 éves ukrán-kanadai Igor Pisanjukkal. Az angyalföldiek új csatára megjárta a Ferencvárost, a Kecskemétet és a Szolnokot, most pedig Egerből igazolt a fővárosba, és nyárig tartó szerződést kötött a klubbal. A szerdai, FC Hatvan elleni előkészületi mérkőzésen egy félidő alatt négy gólt szerzett, ezzel a teljesítménnyel pedig meggyőzte a vezetőket – áll az NB II-es klub honlapján.

A hétvégén sor került a klubnál eddig próbajátékon szereplő három külföldi játékos szerződésének az aláírására is. Az amerikai Jacob Wilson a portugál CD Fareinséből tette át székhelyét a magyar fővárosba a német Bastian Hohmannal együtt, míg a szintén tengerentúlról érkező Shane Rackletnek Németországból érkezik a játékengedélye.

Wilson támadó szerepkörben bevethető, két góllal tette le a névjegyét az első edzőmérkőzésen. Racklet és Hohmann a középpályán bevethető. Utóbbi elkezdte ledolgozni a lemaradását, hiszen közel két hétig tartó kisebb betegsége miatt csak könnyített edzésmunkát végezhetett, a Hatvan ellen viszont már gólpasszal vétette észre magát. Az edzőtábor során lesz lehetőségük bizonyítani képességeiket, ahol a tervek szerint három edzőmérkőzést is játszik az angyalföldi gárda.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik