NB II

Kenesei a Vasasban?

Az angyalföldiek cégvezetője még nem mondott le a rutinos Haladás-csatár szerződtetéséről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas szerdán 4-2-re nyert a Hatvan ellen, felkészülési mérkőzésen. Varga Endre, az NB II-es klub cégvezetője a vasassc.hu oldalon elmondta, hogy a mesternégyest szerző próbajátékosnak, Igor Pisanjuknak szerződést kínáltak, és a Haladás rutinos csatárát, Kenesei Krisztiánt is szeretnék leigazolni.

– Igor Pisanjuk bizonyított a szakmai stábnak, jeleztük felé, hogy le szeretnénk igazolni, megkezdtük a tárgyalásokat vele. Továbbra sem tettünk le arról, hogy újabb csatárt igazoljunk. Bajzát Péterrel hiába egyeztünk meg, a pécsiek annyi pénzt kértek érte, amit mi nem akartunk kifizetni. A Nyíregyháza jól járt vele. Amíg tart az átigazolási időszak, mindig jöhet váratlan fordulat, én például még nem mondtam le Kenesei Krisztiánról sem – nyilatkozta Varga Endre, a Vasas Futball Kft. cégvezetője.

A Rangadó.hu érdeklődésére Kenesei úgy fogalmazott: hivatalosan még nem keresték meg a Vasastól, és máshonnan sem, ezért továbbra is a Haladás keretével készül, és nem foglalkozik az átigazolási pletykákkal.

Olvasói sztorik