NB II

Kenesei lesz a csapatkapitány!

Rangadóra készül a Haladás II: a szombathelyiek a Zalaegerszeget fogadják az NB II-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjának 14. fordulójában, szombaton 15 órától a Szombathelyi Haladás II a ZTE FC együttesét fogadja. A hét elején a második kerethez száműzött Kenesei Krisztián csapatkapitányként debütál a rangadón – írja a klub honlapja.

– Játékosaim, a szurkolóinkhoz hasonlóan már nagyon várják a szombati meccset, ez érezhető volt a hétközi edzéseken is – mondta Tóth László, a Haladás II trénere. – Remélem, a várhatóan szépszámú ZTE-drukker mellett rengeteg szurkoló buzdít bennünk is. Szeles Tamás sérült, Németh Márió a Honvéd ellen készül, Korolovszky Gábor próbajátékra utazott. A csapatkapitányi karszalagot Kenesei Krisztián viseli. Múltja, és reméljük jelene alapján rászolgált erre. Az biztos, hogy jó néhány zalai védőt leköt majd.

A Haladás NB I-es keretéből a közelmúltban kikerült Korolovszky Gábor. A legutóbbi fordulóban, Szigetszentmiklóson még játszott a második csapatban, a szombati, ZTE elleni rangadón viszont biztosan nem lesz ott.

– Korolovszky Gábor engedélyünkkel próbajátékra utazott, több országból van meghívása, ezért nem lép pályára szombaton – mondta Tóth Miklós, ügyvezető.

Olvasói sztorik