NB II

Lelőtte a hírlapi kacsát

A vezetők biztosították Farkas Zoltánt, hogy a sajtópletykákkal ellentétben nem kell távoznia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sajtóinformációk szerint Jovánczai Zoltán, Farkas Zoltán, Radnai György és Laczkó János távozása is szóba kerülhet az NB II Keleti-csoportjának 12. helyén álló Szeged 2011 csapatánál. A klub részéről Bánki József sajtófőnöke cáfolta, hogy ilyesmi felvetődött volna, a Rangadó.hu érdeklődésére pedig Bognár Nándor menedzser, a SportConcept vezetője elmondta, őket senki nem kereste ügyfelükkel, Farkas Zoltánnal kapcsolatban. A 23 éves középpályás idén nyáron igazolt a csongrádiakhoz, és eddig minden meccsen kezdőként lépett pályára. Úgy tűnik, itt megtalálta a számításait, hiszen korábban Kaposváron alig-alig kapott játéklehetőséget az élvonalban, a Vasasba pedig a legrosszabbkor, az angyalföldi klub legsötétebb pillanatiban igazolt.

– Milyen volt az elmúlt néhány hónap, immár szegedi szemszögből?
– Felemásra sikeredett az őszi szezon a csapat számára, és nekem is. Többet vártam a csapattól, és ezáltal magamtól is. A szerencse többször elpártolt tőlünk, sok pontot vesztettünk a meccsek utolsó öt-tíz percében, ebben várok javulást tavasszal – kezdte a Rangadó megkeresésére Farkas Zoltán.

– Az előző szezont Angyalföldön töltötte, de nem jöttek be a számításai…
– A Vasashoz igazolás életem legrosszabb döntéseként tudnám jellemezni. Nem játszottam, ráadásul sok probléma volt a csapat körül: tulajdonosváltás, a fizetések elmaradása, szóval ez volt az eddigi karrierem legrosszabb év. A Szegedre igazolásom viszont egyelőre jó döntésnek bizonyult, hiszen itt minden feltétel adott, hogy jól szerepeljünk.

– Tavasszal elérhetőek a kitűzött célok?
– Mindenképpen elérhetőnek tartom, hiszen a harmadik helyezett most is csak öt pontra van tőlünk. Kiegyensúlyozott a csoport, komoly körbeverések voltak ősszel is. Ha megfelelően összeszokik a társaság, oda fogunk érni a legjobb öt közé.

– Többes szám első személyben beszél, pedig a sajtóban napvilágot látott, hogy állítólag távozik Szegedről…
– Én is olvastam a hírt, és abszolút meglepődtem, megdöbbentem. Utána beszéltem minden illetékessel, akik nem tudtak ilyenről. Kacsa volt, de nem tudom, ki indította el. A vezetők biztosítottak róla, hogy nincs ilyenről szó.

– Ki lesz az új edző?
– Ezt én is kíváncsian várom. Senkinek nem jó ez a helyzet, a klubnál is dolgoznak rajta, hogy minél előbb megoldást találjanak az edzőkérdésre, hiszen mégiscsak ő a csapat vezetője. Remélem, hamarosan kiderül, ki irányít minket a folytatásban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik