NB II

Csalódás a Szeged eddigi szereplése

Az edzőváltáson átesett csongrádiak a 12. helyen töltik a téli szünetet az NB II Keleti-csoportjában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem reménytelen a szegediek helyzete, hiszen mindössze öt pont a hátrányuk a harmadik-negyedik helyen álló Mezőkövesddel és Orosházával szemben.

– Egyértelműen csalódás a csapat szereplése. Az első négy forduló szinte tökéletesen lezajlott, ezekkel a meccsekkel nem is volt gond – kezdte félszezon-értékelőjét a szegedma.hu oldalon Lóczi István, megbízott vezetőedző, aki eleinte másodedző volt. – Azután megtört valami. Nem akarok nagyon belemenni, hogy mi történhetett. Nem az én tisztem megítélni azt a szereplést, függetlenül attól, van-e véleményem, avagy sem.

A kudarcszéria a tavaszi sikerkovács, s az NB II-es bennmaradást kiharcoló Tóth Bálint vezetőedző székébe került.

– Nem hiszem, hogy engem kérnének fel a folytatásban a csapat vezetésére, de természetesen ez egy megtisztelő megbízatás, szívesen dolgoznék tovább. De nincs bennem sértődés, ha új tréner érkezik, hiszen pályaedzőnek szerződtem, s az a feladatom, hogy összerakjam az utánpótlást, és segítsem a vezetőedző munkáját. A klubvezetés egyébként keresi az új edzőt, s ennek kapcsán még én is asztalhoz fogok ülni, tárgyalni a hét folyamán – fejtette ki Lóczi István.

Kifejtette: ha ő maradna az edző, némileg változtatna a szurkolók által sokat kritizált játékoskereten.

– Ha én döntenék, legalább négy, de inkább öt-hat játékost kicserélnék a keretben. Ugyanakkor négy-öt pozícióban biztosan lesz változás a csapatban. Kiss Csaba és Kiss Dávid távozik, Bogdan-Florin Toca szerződése lejár, Rézműves Rajmund súlyos sérüléssel bajlódik, s van egy-két játékos, aki nem megfelelő teljesítményt nyújtott – vázolt a megbízott edző.

Olvasói sztorik