NB II

Megint egy dobogósra fáj a foguk

A teljes kerettel készülő Balmazújváros ismét legyőzné bajnokaspiráns riválisát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután rendezik az NB II Keleti-csoportjának egyik rangadóját a tízedik fordulóban: a Balmazújváros a Békéscsaba otthonába látogat. A szünetben centenáriumi emléktábla avatás a tornacsarnok előtt. A hazaiak a tabella harmadik helyén állnak, a korábbi sérültek közül Makra Zsolt és Balogh Miklós edzésbe állt, Scekic kapus három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– Tudjuk, hogy a Balmazújváros jó csapat. A közelmúltban edzőváltás is történt az együttesnél, ami mindig új lökést ad a labdarúgóknak – vélekedett a beol.hu oldalon Dajka László, a békéscsabaiak vezetőedzője. – Mi saját magunkkal foglalkozunk, igyekszünk úgy felkészülni, hogy hazai pályán megszerezzük a győzelmet, ami tudjuk, hogy nehéz feladat lesz.

A vendég hajdúságiak mestere a lehető legjobb csapatát küldheti pályára, ugyanis minden sérült felépült.

– A közelmúltban legyőztük otthon a listavezetőt, majd a másodikat, s most egy olyan együtteshez utazunk, ahol a Mezőkövesdhez és a Nyíregyházához hasonlóan a feljutást célozták meg – ecsetelte Híres Gábor a balmazfoci.hu oldalon. – Bízom benne, hogy szombaton is azt az arcunkat mutatjuk majd, mint az említett két csapat ellen, s akkor egy jó, izgalmas mérkőzésen, okosan, taktikusan futballozva akár nyerhetünk is. A keretben nincs beteg, sérült, így mindenkire számíthatok.

Érdekesség, hogy a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese jövő szerdán a bajnok DVSC-TEVA csapatával játszik edzőmérkőzést, Debrecenben.

– Nagyon örülök, hogy felfigyelt a teljesítményünkre a Loki, s egy ilyen felkészülési meccset vívhatunk velük – vélekedett Híres Gábor. – Igyekszünk jó edzőpartnerek lenni. Szerdára úgyis gyakorlótalálkozó volt tervezve, most ezt egy igen komoly ellenfél ellen játszhatjuk le, vagyis teljesen beleillik a jövő heti programunkba.

Olvasói sztorik