NB II

Más megvilágításba kerülnek

A Nyíregyháza szombat este villanyfényes meccsen fogadja az Orosházát az NB II-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy a készülődés Nyíregyházán, hiszen szombat este ismét felgyúlnak a reflektorok: a Spartacus az Orosháza együttesét látja vendégül az NB II Keleti-csoportjának tízedik fordulójában. A szabolcsiak az előző körben vereséget szenvedtek Balmazújvárosban, a békésiek viszont legyőzték a Szolnokot.

– Hétfőn átbeszéltük a balmazújvárosi meccs tanulságait, és azóta már csak a szombati találkozóra összpontosítunk – nyilatkozta a szon.hu oldalon Brekk János, a Spartacus szakmai igazgatója. – Csakis a győzelemben gondolkodunk és fontos lenne, hogy mihamarabb előnyhöz jussunk, mert akkor a vendégeknek ki kell nyílniuk. Az orosháziak minden bizonnyal a kapujuk elé tömörülve a védekezésre fognak koncentrálni és a kontrákra építeni. Ezt a falat a széleken lehet megbontani, és átlövésekkel kell majd próbálkoznunk. Vállalkozó kedvet és agresszivitást várok a játékosoktól, mert ha csak tologatjuk a labdát, mint Balmazújvárosban, akkor nem leszünk eredményesek.

A mester azt is elárulta, hogy változások lesznek a legutóbbi csapathoz képest. Farkas Attila sérülés miatt nem játszhat, és a szombati kezdőben kap majd lehetőséget Minczér Tibor és Milan Davidov. Voltak, akik kihagytak egy-két edzést a héten, ám egyedül Csorba Szabolcs játéka kérdéses.

– Megpróbálunk jó eredményt elérni Nyíregyházán, hiszen szeretnénk ott maradni az élbolyban. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, igyekszünk felkészülni a volt orosházi Petneházi Márk veszélyes pontrúgásaira – közölte Major László, az Orosháza FC vezetőedzője a beol.hu oldalon. Az orosháziaknál Végh Ariel az eltiltását tölti.

Olvasói sztorik