NB II

Speciális kezeléssel gyógyítanak

Speciális orvosi kezelésen vett részt a Nyíregyháza Spartacus sérült játékosai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három sérült játékost is fogadott Dr. Fazekas Dénes Budapesten: Csorba Szabolcsnak a dereka fáj már egy ideje, erre speciális ultrahangos és lézeres terápiát kapott. Amennyiben csütörtökön még egy kezelésen részt vesz, jelentősen csökkenhet a gyulladás, és szombaton ő is pályára léphet az Orosháza elleni rangadón – írja a klub honlapja.

Farkas Attila Balmazújvárosban sérült meg, és mint kiderült, porcleválása és szalaghúzódása van. Erre is létezik olyan terápia, mely meggyorsítja a gyógyulást. Neki még négy kezelésre van szüksége, és akkor kedden már a csapattal edzhet. Sipos Tamás szalagműtét után lábadozik. Őt szerdán megmasszírozták, és megfelelően gyógyul. Rá még hetekig nem számíthat a szakmai stáb.

Petneházi Márk a keddi edzést gyomorrontás miatt hagyta ki, de ez nem lehet akadálya a szombati játékának. Vele kapcsolatban érdekesség, hogy a nyári időszakban éppen az aktuális ellenféltől, az Orosházától igazolta a Nyíregyháza.

„A Szpari nem úttörőtábor!”

Az előző fordulóban a nyíregyháziak 2-0-ra kikaptak Balmazújvárosban, és a csalódott klubmenedzser, Brekk János komoly változásokat tervez.

– A télen több játékostól is megválhatunk – mondta Brekk János a vereség után pár perccel, aztán aludt egyet a történtekre. – Nagyon fájó a vereség, mert egy nyerhető mérkőzés volt. Egy kapura lövéssel és egy helyzettel nem lehet mérkőzést nyerni! Azt kell hogy mondjam, a profi háttér miatt néhányan elkényelmesedtek. Eddig próbáltam őket más eszközökkel felrázni, de úgy tűnik nem sikerül, ezért olyan labdarúgókat fogok pályára küldeni, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, és agresszívak, ha kell, felszántják a pályát. Nem tűröm el a langyos játékot, ezért eljött a váltás ideje! A Szpari ugyanis nem egy úttörőtábor, hanem egy profi csapat. Bízom abban, hogy sérülések nem hátráltatnak majd, így az Orosháza ellen már egy harcosabb csapat léphet pályára.

Olvasói sztorik