NB II

„Rendbe kell tenni a védekezésünket”

Major László szerint a csapat önbizalmát kell helyreállítani a zsinórban elszenvedett három vereség után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kiváló bajnoki rajt után zsinórban háromszor kapott ki az NB II. Keleti-csoportjában szereplő Orosháza FC. A vesszőfutás a Putnok VSE elleni 2-1-es hazai vereséggel kezdődött, majd Cegléden folytatódott (1-5), a szerdai Magyar Kupa-meccs, a Diósgyőr elleni 0-7 pedig csak tetézi a bajt. Az OFC vezetőedzője, Major László a Rangado.hu érdeklődésére elmondta, elsősorban a csapat védekezését kell rendbe rakniuk.

– A legutóbbi két bajnoki mérkőzésünkön és a szerdai kupameccsünkön szenvedtünk vereséget. A hazai vereségünk nagyon fájó, az utolsó előtti Putnoktól kaptunk ki egy öngóllal. Utána Ceglédre utaztunk, ott nem nagyon volt esélyünk. A Diósgyőr elleni kupamérkőzésen pedig mindenkinek lehetőséget adtam. Benne volt a vereség, de ez a hét kapott gól azért nagyon sok. A DVTK elsőosztályú együttes, de talán ha a teljes csapattal játszunk, és mindenki maximálisan teljesít, akkor nem kapunk ki hét góllal. Szükségünk van most egy olyan összecsapásra, ahol mindenkinek helyre áll az önbizalma.

– Mennyire lesz nehéz feltüzelni a csapatot három vereség után? A hétvégi, FTC II elleni hazai találkozón talán lehetne rendezni a sorokat…
– Óriási gondok azért nincsenek a fejekben. A probléma, hogy szétesett kétszer a csapatunk a második félidőben a Cegléd és a Diósgyőr ellen is. Azon vagyunk jelenleg, hogy a védekezésünket rendbe rakjuk. Nagyon bízom benne, ha nehezen is, de a Fradi kettőt itthon meg tudjuk verni. Érdekes ez a szezon, azt gondolom, sokkal nehezebb ez a bajnokság, mint a tavalyi. De mi megpróbálunk minél jobb eredményt elérni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik