NB II

Készül és erősít a Zalaegerszeg

Kedden a ZTE FC is megkezdte felkészülését az NB II-es szezonra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csapatot Nagy Ferenc elnök és Dézsi Attila ügyvezető üdvözölte, majd az új szakmai vezetés, Mészáros Ferenc és Preisinger Sándor is bemutatkozott – áll a klub honlapján.

Nagy Ferenc elmondta, hogy a kölcsönben Hollandiában játszó Prince Rajcomar végleges eladása ügyében a klub megegyezett a Fortuna Sittarddal, így a támadó ott folytatja pályafutását. A keretből Safet Jahics iránt külföldről érdeklődnek, a többiekkel kapcsolatban pedig a szakmai stáb közölte már elképzeléseit, változások még várhatóak.

A lejárt szerződésű Kocsárdi Gergővel és Vlaszák Gézával kapcsolatban az elnök bízik benne, hogy továbbra is a csapatot fogják erősíteni. Négy régi-új játékosa már van a ZTE-nek: Hajdu Norbert, Nánási Balázs biztosan érkezik, és a Siófokkal hírbe hozott Simonfalvi Gábor is a zalaiakkal folytatta felkészülését. Hároméves szerződést kötöttek a szlovén irányító-támadó középpályással, Denis Grbics-csel. A játékos 26 éves, jelentős szlovén élvonalbeli múlttal rendelkezik és a góllövés sem idegen tőle.

A kerethez csatlakozott két román próbajátékos is, valamint két magyar: a 26 éves Burucz Barna, és az eddig a svéd másodosztályban szereplő 22 éves Bodó Dániel is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik