NB I

Carrillo visszatér a Videoton kispadjára?

Kovács Zoltán sportigazgató állítólag visszacsábítaná a tavaszi bajnokcsapat sikeredzőjét.

Kapcsolódó cikkek

Jelen állás szerint nem zárható ki, hogy a három hónapja menesztett, bajnokcsapatot kovácsoló Joan Carrillo Milan visszatér a Videoton kispadjára – írja a Bors.

Köztudott, hogy a spanyol edző kirúgása óta lejtmenetben van a gárda. A bajnokságban szenved, és mivel a lengyel Lech Poznan otthonában 3-0-ra kikapott, szinte biztosan kiesik az Európa Ligából is. A csúfos szereplésért felelős klubigazgató, Burcsa Győző és a francia vezetőedző, Bernard Casoni a héten távozott, a nemzetközi kupameccsen a segédedzőből előlépő Pető Tamás irányította a csapatot.

Mivel a szakembernek nincs pro licence, a szabályok értelmében csak hatvan napig töltheti be a posztot. Ennyi idő áll tehát az új sportigazgató, Kovács Zoltán rendelkezésére, hogy hosszabb távra megfelelő vezetőedzőt találjon. A szakmai igazgató még nem nyilatkozhat, ám a napilap úgy tudja, teljesen szabad kezet kapott a döntés meghozatalában. A szurkolók többsége egyöntetűen Carrillót akarja, és ha az újpesti kötődésű Kovács visszahozná őt, rögtön elfogadtatná magát a fehérváriakkal.

Mivel jelenleg a spanyolnak még nincs munkája, újbóli kinevezése kézenfekvőnek tűnik… Korábban egy izraeli és egy horvát lehetőségről lehetett hallani vele kapcsolatban, legutóbb pedig Diósgyőrben vetődött fel a neve, de végül egyik kispad sem realizálódott számára. Idehaza nem lenne újdonság egy külföldi edző visszahívása, hiszen Marco Rossi például most másodszor tevékenykedik a Honvédnál.

Olvasói sztorik