NB I

Visszatér a bajnokcsapat edzője?!

Bekő Balázs menesztése esetén Joan Carrillo lehet a Diósgyőr következő trénere.

Kapcsolódó cikkek

Egy győzelemmel, négy vereséggel és meglepően gyenge játékkal kezdte az új bajnokságot a Diósgyőr. A miskolci szurkolók a sikerek időszakában alaposan kitesznek magukért, a kudarcokat azonban kritikusan fogadják, nem véletlen, hogy a Debrecen elleni, szombati meccsen (0-2) Árki Gábor sportigazgató távozását követelték, illetve a korábbi vezetőedző, Tomiszlav Szivics nevét skandálták.

Hivatalosan egyelőre nincs hír edzőváltásról, de az világos, hogy a vezetők nem nézhetik sokáig tétlenül az eredménytelenséget, hiszen az ötödik forduló után már a sereghajtó pozícióban tanyázik a DVTK. Az is egyértelmű, hogy Szivics nem fog visszatérni, hiszen egyrészt nem a legjobb viszonyban vált el a vezetőktől, másrészt a nyári, új-zélandi világbajnokságon aranyérmet nyerő csapatra épülő szerb U21-válogatott edzője lett a közelmúltban. A Szivics távozását követően tavaszi sikerkovácsként bemutatkozó Vitelki Zoltánnak egyelőre nincs pro licence, tehát ő sem jelenthet hosszú távú megoldást.

„Több forrásból is úgy értesültünk, hogy egy vereség Bekő Balázs állásába kerülhet. Az új edző Joan Carrillo lehet” – írja az amigeleken.hudiósgyőri szurkolói portál.

Ez pedig összhangban lehet egy olyan momentummal, aminek eddig nem sok jelentőséget tulajdonítottunk. Az MTK elleni 5-0-s kudarc után a Rangadó.hu szeretett volna interjút készíteni Árki Gáborral, de a sportigazgató udvariasan elhárította az érdeklődésünket, mondván: külföldön tartózkodik. És csak most kapcsolunk: csak nem Joan Carrillóval tárgyalt…

A Videoton bajnokcsapatának spanyol edzőjét tavasszal a nagy siker ellenére menesztették Székesfehérvárról, de lehet, hogy október utolsó napján visszatér a Sóstói Stadionba – immár a Diósgyőr trénereként…

Olvasói sztorik