NB I

Száműzte keretéből két játékosát a Videoton

A spanyol Álvaro Brachi és a marokkói Soufiane Csakla is kikerült az első csapatból.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megírtuk: a spanyol Álvaro Brachi, illetve a marokkói Soufiane Csakla sem utazott el a Videotonnal az ausztriai edzőtáborba. A klub olyannyira nem számít rájuk, hogy az első keretből is kitették a két játékost – tudta meg a magyarlelato.com, amely úgy fogalmaz: száműzték a játékosokat a Viditől.

Brachi az egyik legrégebbi légiós a Vidi keretében, még Paulo Sousa hívására érkezett Székesfehérvárra. Brachi az Espanyol B csapatából jött Magyarországra 2011 nyarán, eleinte sok játéklehetőséget kapott, ám fokozatosan perifériára került. Értékét a transfermarkt.de 250 ezer euróra taksálja. Összesen 55 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban, 15 sárga lapot kapott, többször is bizonyította, kőkemény játékos.

Soufiane Csakla ötszörös marokkói utánpótlás-válogatott játékos, aki tavaly érkezett a Betis B csapatától a Vidihez. A 100 ezer euróra taksált hátvédnek rettenetesen nehéz dolga volt, hiszen az egész élvonal legmagabiztosabb hátvédpárosával, a Juhász, Vinicius kettőssel kellett felvennie a versenyt. Nem csoda tehát, hogy összesen 760 percet játszott csak a Videoton színeiben, hat élvonalbeli mérkőzéssel gazdagodott.

Olvasói sztorik