NB I

Újabb távozók a Videotontól

Stopira, Brachi és Csakla sem utazott el a székesfehérváriak ausztriai edzőtáborába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Videoton FC június 21. és június 30. között Ausztriában, a magyar határhoz közel lévő Loipersdorfban edzőtáborozik, és három felkészülési mérkőzést is játszik. Az utazó keret tagjai között három kapus és húsz mezőnyjátékos található. Danilovics és Pajovics mellett a harmadik kapus Gábor Péter, aki az előző szezonban még az NB III-ban védett a második csapat játékosaként.

Kocsis Gergő, Sejben Viktor, és az NB III-as gólkirály, Havasi Dániel szintén a Videoton FC II-ben szerepeltek az előző szezonban, a felkészülés során viszont az első csapat keretében kapnak lehetőséget a bizonyításra.

Arturo Álvarez jelenleg még válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget, a salvadori együttes a 2018-as világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőjében érdekelt és vív meccseket a napokban. Az előző idényben az első kerethez tartozó játékosok közül – a már korábban bejelentett távozók mellett – Stopirával sem hosszabbított szerződést a klub, így ő már nem is utazott el a csapattal, mint ahogyan Alvaro Brachi és Soufiane Csakla sem lesz ott az ausztriai felkészülésen.

A válogatott kerettel az idény végét követően tovább edzésben lévő játékosok (Juhász Roland, Szolnoki Roland, Simon Ádám és Ivanovszki) a szakmai stáb által számukra biztosított néhány napnyi pluszpihenő lejártával máris csatlakoztak a társakhoz. Ugyancsak az utazókeret tagja a Győri ETO két korábbi labdarúgója, Pátkai Máté és Lang Ádám, akik Fehérváron kezdték meg a felkészülést – írja a vidi.hu.

Lang Ádám érkezésétől a Rangadó.hu számolt be elsőként, június 16-án, kedden.

A Videoton FC utazó kerete

Kapusok: Branislav Danilovics, Filip Pajovics, Gábor Péter

Mezőnyjátékosok: Feczesin Róbert, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Rémi Maréval, Filipe Oliveira, Kees Luijckx, Kovács István, Juhász Roland, Simon Ádám, Fejes András, Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Pátkai Máté, Lang Ádám, Dinko Trebotic, Mirko Ivanovszki, Marko Pajac, Kocsis Gergő, Havasi Dániel, Sejben Viktor

Olvasói sztorik