NB I

Felcsútról kölcsönöz kapust a Videoton

Braniszlav Danilovics a következő idényre szóló kölcsönszerződést kötött a bajnokcsapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Braniszlav Danilovics a Videotonban folytatja. A 26 éves szerb kapus egy évre kölcsönbe érkezik a Puskás Akadémiától – írja a székesfehérváriak honlapja.

Danilovics Belgrádban született 1988. június 26-án, és az FK Radnál kezdett focizni. Anyacsapatát mindössze félévre hagyta el, akkor a BSK Borca együttesénél szerepelt kölcsönben. 2014 nyarán igazolta le a Puskás Akadémia a hétszeres U21-es szerb válogatott hálóőrt, és Felcsúton az előző szezonban a 30 bajnokiból 27-szer ő állt a kapuban.

– Tavaly nyáron érkeztem Magyarországra, nagyon tetszik ez az ország, jól érzem magam itt. Nagy lépés a mostani a karrieremben, hiszen egy olyan csapathoz szerződtem, ami minden évben az aranyéremért küzd, ráadásul az előző szezonban az élen végzett. A héten kezdtük a felkészülést, vasárnap pedig elutazunk Ausztriába edzőtáborozni, hiszen július elején már a Szuperkupa-döntőn lépünk pályára. Nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak a Vidiben, remélem, a Bajnokok Ligájában sokáig eljutunk, nekem pedig sikerül beverekednem magam a kezdőbe – nyilatkozta Danilovics a vidi.hu-nak.

– Egy remek kapusról van szó, aki nem csak a vonalon, hanem az egész kapu előtti térben megbízható produkciót nyújt. Az ő érkezésével a Vidi továbbra is biztosítani tudja a jó kapusteljesítményt, ami egy jó csapat egyik alapköve – mondta Burcsa Győző klubigazgató.

Olvasói sztorik