NB I

Kapust cserél a Videoton és a Puskás

Braniszlav Danilovics a Videotonnál kezdte a felkészülést, Horváth Tamás pedig Felcsúton edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két hét pihenő után június 15-én reggel találkoztak a bajnoki címvédő Videoton játékosai a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban, majd a két csoportra bontott társaság egyik fele délelőtt, a másik délután vett részt átmozgató edzésen. A hét további részében napi két tréninget tart majd Bernard Casoni vezetőedző és a szakmai stáb, június 21-én délelőtt pedig Ausztriába utazik a keret, ahol június 30-ig tart az edzőtábor – írja a vidi.hu.

Az elmúlt héten még a válogatottban szereplő Juhász Roland, Simon Ádám, Szolnoki Roland és Mirko Ivanovszki néhány nap pluszpihenőt kapott, de az edzőtáborba már ők is a csapattal tartanak.

A felkészülést a fehérváriak keretével kezdte meg az előző szezonban a Puskás Akadémiánál szerepelt kapus, Braniszlav Danilovics, és az elmúlt három és fél évet Győrben töltő középpályás, Pátkai Máté, de szerződést egyelőre egyikükkel sem kötött a klub.

Új név még az első csapatnál Gábor Péter, aki tavaly a Videoton II kapuját őrizte. Kölcsönszerződésük lejártával visszatért Szekeres Adrián Dunaújvárosból és Tomas Tujvel Kecskemétről, így ők is részt vettek az orvosi ellenőrzésen és az azt követő edzésen.

Juan Calatayud szerződése június 30-án lejár, neki már nem kellett megjelennie az új szezon első napján, Horváth Tamás pedig Felcsúton, a Puskás Akadémia csapatával kezdte a felkészülést.

Olvasói sztorik