NB I

Elkezdte a felkészülést a Vidi és a Loki

A Videoton a héten a Sóstói Stadionban edz, majd Ausztriába utazik edzőtáborba. A Debrecen már az EL-selejtezőre készül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már az új edzői stábbal, Bernard Casoni vezetésével kezdi meg a felkészülést a 2015/16-os szezonra a bajnoki címvédő Videoton csapata.

A vidi.hu beszámolója szerint hétfőn reggel találkoznak újra a játékosok, ezen a napon, valamint kedden a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban orvosi vizsgálatok várnak a csapatra. Szerdától – napi két edzéssel – Sóstón dolgozik majd a Vidi, június 21-én délelőtt pedig Ausztriába utaznak, ahol 30-ig tart az edzőtábor. Itt a hagyományoknak megfelelően több felkészülési mérkőzésre is sor kerül, egyelőre még nem pontos a menetrend és az ellenfelek listája.

Július 1-től újra Székesfehérváron készül a csapat. A tervek szerint július 5-én kerül megrendezésre a Ferencváros elleni Szuperkupa-döntő.

Ugyancsak megkezdi a felkészülést a tavalyi bajnok DVSC-TEVA. Nagyon rövid volt a pihenő, hiszen múlt hét szerdán még Ligakupa-döntőt játszottak a hajdúságiak, mivel azonban érdekeltek az Európa-liga-selejtező első körében (aminek első meccsét már július 2-án megrendezik), így a szakmai stáb nem adhatott több szabadságot a játékosoknak – jelentette a klub honlapja.

Hétfőn, a felkészülés első napját tesztekkel kezdik a Loki labdarúgói, délután 6 órakor pedig már edzés lesz a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Szerdán két foglalkozás lesz, a többi napon egy, míg szombaton, a Nagyerdei Stadionban egymás közötti játékkal zárja a hetet a Loki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik