NB II

Pátkai és Rudolf: Videoton?

Egyre többen távoznak a Győri ETO-tól. Koltai Tamás és Djordje Kamber állítólag Gyirmóton folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ahogy arra számítani lehetett, az élvonalból az NB III-ba süllyedő Győri ETO FC labdarúgói sorra távoznak. Több játékos már meg is találta leendő csapatát – írja a Kisalföld.

Windecker József Újpesten folytatja pályafutását, a macedón válogatott jobbhátvéd, Vladica Brdarovszki a macedón bajnok Vardar Szkopje együttesébe igazolt.

A télen szerződtetett kameruni szélső, Njongo Priso – aki mély nyomokat nem hagyott a győri szurkolókban – visszatér egyik korábbi csapatához, a máltai Valletta FC-hez. Hétfőn Újpesten kezdi meg a nyári felkészülést a tavasszal az ETO kölcsönjátékosaként Pápán szereplő középpályás, Stieber András.

Giorgi Kvilitaia is távozott a győriektől, és – immár másodszor – hazatér Grúziába, ezúttal a Dinamo Tbiliszihez. Priskin Tamás várhatóan napokon belül hivatalosan is a szlovák Slovan Bratislaváé lehet egy szlovák lap beszámolója szerint.

Marko Dinjar a Puskás Akadémia csapatába igazol, Pátkai Máté pedig – úgy fest – Székesfehérvárra költözik. A zuhanyhíradó szerint a Videoton tárgyal Rudolf Gergellyel, Lipták Zoltán pedig marad „győri”, ám várhatóan Miskolcon a Diósgyőr együttesében szerepel majd. Lang Ádámot az Újpest és a Nyíregyháza is szerződtetné a nyáron.

Koltai Tamás és Djordje Kamber állítólag Gyirmótra tart.

Olvasói sztorik