Nemzetközi foci

Priskin Tamást hamarosan bemutatják

A szlovák Slovan Bratislavába igazoló magyar válogatott csatár klubváltása még nem hivatalos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Slovan Bratislava pénteken elkezdte a nyári felkészülést, de a felnőtt és U21-válogatott játékosok, illetve a légiósok egyelőre nem állnak Dusan Tittel vezetőedző rendelkezésére.

A sport.skazt írja, az első edzésről hiányzott a magyar válogatott csatár, Priskin Tamás is, aki az előző szezonban a Győri ETO színeiben 27 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Tittel azt nyilatkozta, hogy az átigazolási időszak június 15-én kezdődik, ezért nem jelentették még be hivatalosan az újoncok leigazolását. Az Újpestre kölcsönadott Hudák Dávid is visszatér a pozsonyiakhoz.

Furcsa, de ma délután máris edzőmeccset játszik a csapat az FK Tempo Partizánske ellen, amely fennállása 75. évfordulóját ünnepli. Hétfőtől szombatig az ausztriai Melkben edzőtáborozik a Slovan, amely kedden a szerb FK Csukaricski, csütörtökön az albán FK Kukes ellen játszik.

Június 22-től 27-ig, tehát hétfőtől szombatig a csehországi Ratborban készül a csapat, amely június 23-án az FK Mladá Boleslav, június 24-én az FC Vysocina Jihlava ellen lép pályára. Június 27-én, szombaton egy nemzetközi torna következik, amelyen a cseh SK Slavia Praha, az FK Baumit Jablonec és az FC Zbrojovka Brno vesz részt a pozsonyiakon kívül.

A magyar klubcsapatokhoz hasonlóan a Slovan is az Európa Liga-selejtező első fordulójában lesz érdekelt, július 2-án.

Olvasói sztorik