NB II

Megvan a Győri ETO új edzője

A Németh Zoltán, Jäkl Antal duó irányítja az NB III-ba süllyedt csapat fiataljait.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mint ismert, a Győri ETO a következő szezonban az NB III-ban szerepelhet, és bár hivatalosan még nem jelentették be, a Kisalföldcímű napilap úgy tudja, hogy a Németh Zoltán, Jäkl Antal edzőpáros irányítja majd a harmadosztályban a csapatot.

Az NB III augusztus elején rajtol, három húszcsapatos csoportban. A csoportokból nem csupán a bajnok, hanem az első két helyezett léphet feljebb a másodosztályba, ami majd szintén húszcsapatos lesz. A győri szurkolók nyilván az azonnali feljutásban bizakodnak.

Akár egy bombaerős Nyugati-csoport is kialakulhat. Bár az élvonalból kieső és komoly anyagi nehézségekkel küzdő pápaiak NB III-as szereplése is kérdéses, elképzelhető, hogy a győriekkel kerül majd azonos csoportba a Veszprém megyei gárda, az NB I-ből kizárt Pécs, a másodosztályból kieső Siófok és Kaposvár, illetve több NB I-es fiókcsapat is. Igaz, utóbbiak nem juthatnak fel az NB II-be.

Persze, az is elképzelhető, hogy a Pápa csak alacsonyabb osztályban, a Pécs a Közép-csoportban indul, így nem lesz annyi komoly riválisuk a Rába-partiaknak…

Olvasói sztorik