NB I

Pajovics marad a Videotonban

Egy évvel hosszabbította meg szerződését a bajnokcsapat második számú kapusa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Filip Pajoviccsal szerződést hosszabbított a Videoton. A fiatal szerb kapus újabb egy évig lesz a klub játékosa – áll az együttes honlapjának közleményében.

Pajovics 1993. július 30-án Zrenjaninban született. A Vidi előtti csapata az FK Vojvodina volt, Székesfehérvárra 2011 augusztusában érkezett. Az előző szezonban egy bajnoki mérkőzésen védett, ez volt egyben a bemutatkozása is az NB I-ben.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk a klubbal. Az elmúlt négy évet itt töltöttem, megszerettem a várost, sok nagy sikerben volt részem a Vidivel. Nemsokára edzőtáborba vonulunk, szeretném bizonyítani az új vezetőedzőnek, hogy számíthat rám. Ahogy eddig is, ezután is a maximumot fogom nyújtani, küzdeni fogok, hogy minél több lehetőséget kapjak. Júliusban a Szuperkupa-döntővel kezdődik az új szezon, majd nem sokkal később jönnek a Bajnokok Ligája-selejtezők. Mindegyiket várom már, remélem, újabb sikeres év vár ránk – mondta Filip Pajovics a vidi.hu-nak.

– Elégedett voltam a teljesítményével az elmúlt szezonban, az edzéseken és a mérkőzéseken, amelyeken lehetőséget kapott, egyaránt nagyon magabiztos volt. Jó versenyző típus, aki a továbbiakban is segítségére lehet a Vidinek – nyilatkozta Burcsa Győző klubigazgató.

Filip Pajovics 2011 nyara óta négy szezont töltött el a klubnál, az MLSZ szabályzata szerint pedig az a nem magyar állampolgár, aki 15 és 21 éves kora között legalább három szezonban egy magyar klub igazolt játékosa, futball szempontból magyarnak számít.

Olvasói sztorik