NB I

Új elnök a Nyíregyházán

Dr. Sarkadi Tibor lett Spartacus 1928 Egyesület első embere.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tisztújításra került sor a Spartacus 1928 Egyesületnél. dr. Sarkadi Tibor lett az új elnök, aki hősies döntésnek nevezte Mátyus János és a játékosok lépését, hogy az NB-III-ban is maradtak Nyíregyházán – írja a nyiregyhazaspartacus.hu

A Spartacus 1928 Egyesület 2015. június 10. napján közgyűlést tartott, amelyen többek között tisztújításra is sor került: a leköszönő elnök, dr. Teschmayer Gábor helyére az eddigi alelnököt, dr. Sarkadi Tibort választotta meg a szervezet, míg az alelnöki pozíciót a jövőben Marozsán Zsolt tölti be. dr. Sarkadi Tibor elmondta, hogy az egyesület a jövőben is azért fog dolgozni, hogy kiálljon a nyíregyházi csapatsportok mellett, hogy minél több fiatalt igyekezzen a lelátókra csalogatni, továbbá, hogy ezek a fiatalok maguk is – természetesen leginkább szabadidős jelleggel – sportoljanak.

– A közösség építése az elsődleges, élményekben gondolkodunk, legyen az egy mérkőzés vagy egy jótékonysági akció – a hangsúly a közös cél és a közös megvalósítás. E gondolatok mentén rengeteg, realizálásra váró tervünk van – mondta dr. Sarkadi Tibor.

Az újonnan megválasztott elnök kitért a Nyíregyháza-Spartacus körüli problémákra is: szerinte óriási pofont kapott a nyíregyházi labdarúgás, ráadásul érdemtelenül, miközben talán még soha ennyire nem tűnt rendezett állapotúnak a klub háttere. Ugyanakkor örömmel tapasztalja, hogy érezhető a városban az összefogás, így Révész Bálint klubtulajdonos is láthatja: érdemes folytatni a munkát. Mátyus János maradását Sarkadi „hősies döntés”-nek nevezte, és ugyanezt gondolja azoknak a játékosoknak a lépéséről, akik a harmadosztályban sem hagyják el Nyíregyházát. Az elnök legvégül a kézilabdáról is szót ejtett, példásnak nevezve a klub és a szurkolók viszonyát, és ígéretet tett arra, hogy a kézisek a jövőben is maguk mögött tudhatják a drukkerek erejét ” – áll az egyesület közleményében.

Olvasói sztorik