NB I

Fiatal ETO utazik Debrecenbe

Kizárólag akadémista játékosokkal állnak ki a győriek a bajnokság vasárnapi zárómeccsén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül eldőlt, hogy a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupákban, így az élvonal vasárnapi zárómeccse, a DVSC–Győr találkozó tét nélkülivé vált. Az ETO színeiben bemutatkozhatnak az első osztályban azok is, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el vasárnap.

A tervezett kezdőcsapat: Cellár – Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. – Nagy Á., Kerékgyártó, Szabó L. – Szabó B., Mayer, Medgyes

– Köszönöm mindenkinek az elmúlt időszakot, aki bármiben is segítette a munkánkat. Most, hogy a múlt héten méltóképpen elköszöntünk a közönségünktől, tekintettel arra, hogy az utolsó fordulóban a Debrecen számára sem tét már a nemzetközi kupaszereplés – hiszen eldőlt, hogy ők indulnak, de a dobogóra nem érhetnek oda –, szeretnénk azoknak a fiataloknak lehetőséget adni, akik közül sokan hosszabb-rövidebb ideig segítették az NB I-es csapat munkáját. Örülök, hogy lehetőséget kapnak, hogy bemutatkozhatnak az NB I-ben, és kívánom, azok, akik jövőre is az ETO-t szolgálják, eredményesek legyenek és megnyerjék a harmadosztályt. Külön köszönöm a szurkolóknak a felém áradó szeretetet, remélem, néhány éven belül újra NB I-es mérkőzésen drukkolhatnak majd a csapatnak – nyilatkozta a klub honlapján Miriuta László vezetőedző.

Olvasói sztorik