NB I

Mindenképpen fellebbez a KTE

A pénzügyi stabilitás helyreállítását biztosító ütemtervet készített a kecskeméti klub vezetése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az MLSZ licencadó bizottságának május 13-i elsőfokú döntése értelmében a KTE Labdarúgó Kft. nem kapta meg az NB I-es indulásához szükséges licencet. Ezzel kapcsolatban az alföldi klubnál csütörtökön vezetői értekezletet tartottak, majd Rózsa Pál tulajdonos közleményt jelentetett meg a hivatalos honlapon.

„A döntés súlya és várható következményei miatt már a tegnapi napon egyeztettem S. Juhász Attila ügyvezető-igazgató, és Sallói István klubigazgató kollégáimmal az ügyben. Az egyeztetés a mai napon folytatódott. Ezúton szeretném tájékoztatni a közvéleményt a KTE álláspontjáról.

Az előző időszak pénzügyi nehézségeinek megoldására múlt pénteken, a hiánypótlás alkalmával klubunk megküldte a stabilitás helyreállítását biztosító ütemtervet, továbbá garanciát nyújtott a bizottság számára. Az előző évek költségtakarékos gazdálkodásának fenntartása, és a tulajdonos által vállalt kötelezettségek megfelelő biztosítékot jelentenek az NB I-es szerepléshez.

Klubunk eddigi működése során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett a saját nevelésű fiatal játékosok szerepeltetésére, amely egybeesik az MLSZ tegnapi napon is megerősített célkitűzésével. Az elmúlt hét év eredményei arra köteleznek, hogy minden lehetőséggel éljünk az első osztályú tagság megtartása érdekében, így mindenképpen fellebbezünk a licencadó bizottság döntése ellen.”

Olvasói sztorik