NB I

A pályán félretették, hogy testvérek

Jagodics Bence gratulál a bátyja góljához, de sajnálja, hogy éppen ellenük lőtte élete első NB I-es találatát.

Kapcsolódó cikkek

Mit gondolt Márk?

Olvassa el ide kattintva, hogyan élte meg a mérkőzést a Jagodics-testvérpár szombathelyi tagja, Márk!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Döntetlennel zárult az NB I szombati kiesési rangadója: a Lombard Pápa kétgólos vezetés után végül 2-2-t játszott a nagy rivális Haladás ellen. A találkozó egy testvérpárharcot is hozott, hiszen a pápai Jagodics Bence a bátyja, a Haladás szépítőgólját, és egyben első NB I-es találatát szerző Jagodics Márk ellen lépett pályára. A Lombard 21 éves védője a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt a testvére elleni csatáról.

– Álomszerű kezdés után sajnos eléggé visszaestünk. Ezt az is mutatja, hogy nem tudtuk növelni a góljaink számát, hanem rögtön kaptunk egyet kettő-null után. Úgy gondolom, utána veszélyesebben játszott a Haladás, voltak helyzetei, de egy szöglet után nekünk is volt egy komoly lehetőségünk, amelynél nagyot védett a vendégkapus. Reálisnak vélem a döntetlent – kezdte Jagodics Bence.

– Milyen érzés volt a testvére ellen pályára lépni?
– A bátyámnak gratulálok a góljához, de sajnálom, hogy éppen ellenünk szerezte meg élete első NB I-es találatát. Ősszel már játszottunk egymás ellen, de most kicsit furcsább érzés volt, hiszen nehezebb helyzetben van a két csapat. Úgy gondolom, a pályán félre tudtuk tenni, hogy testvérek vagyunk, és mindketten a csapatunkért harcoltunk.

– Hogyan élte meg a csapat Lengyel Ferenc távozását?
– Szűcs Lajos már nyilatkozott a dolgokról, úgyhogy erről már nem tudok mit mondani. Ő elmondta az igazságot A-tól Z-ig pontosan, azon kívül pedig én nem tudok mit hozzáfűzni.

– A Pápának innentől kezdve minden mérkőzés élet-halál harc. Mire számít a folytatásban?
– Úgy gondolom, vannak még olyan meccseink, amelyeken sanszunk van a győzelemre. Mindenképpen szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, ehhez pedig pontokat kell gyűjtenünk. A hétvégén megyünk a DVTK-hoz, amelyet nem szabad leírni, hiszen jó csapat, de nincs jó formában. Nekünk a Haladás elleni döntetlen lökést adhat, és talán ott is tudunk pontot, pontokat szerezni. Nagy erőt ad nekünk, hogy végre két gólt is tudtunk szerezni, mert ez már nagyon hiányzott a játékunkból. Remélem, most már elkezdjük termelni őket.

Olvasói sztorik