NB I

Nem sokan vártak ilyen rajtot a Lombardtól

Jagodics Bence és társai a Győr elleni hazai bajnokin is a három pontra hajtanak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár az első fordulóban, emberelőnyben elszenvedett 3-0-s székesfehérvári veresége után sokan leírták a Lombard Pápa csapatát, azóta megtáltosodott az együttes, és a legutóbbi három fordulóban hét pontot gyűjtve a hatodik helyről várja az OTP Bank Liga következő fordulóját. A csapatra szombaton nehéz feladat vár: odahaza fogadja a mindössze három ponttal álló, ám nagyon erős kerettel rendelkező Győri ETO-t.

Jagodics Bence eddig mind a négy pápai bajnokin kezdőként lépett pályára. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, elégedettek a bajnoki rajttal, és a Győr ellen is folytatnák a veretlen sorozatukat.

– Három meccse veretlenek az élvonalban. Számítottak ilyen rajtra?
– Jobban teljesítettünk az első négy fordulóban, mint azt az NB I berkein belül sokan várták volna. Elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, és bízunk benne, hogy hasonlóan jó lesz a folytatás is – mondta Jagodics Bence.

– Az újonc albérletében csak egy pontot szereztek. Értékes döntetlent értek el, vagy van hiányérzetük a meccs után?
– Idegenben játszottunk a Dunaújvárossal, és szereztünk egy pontot, én így gondolok vissza arra a találkozóra. Nem rossz eredmény a döntetlen, legyen mindig így, hogy vendégként egy ponttal térünk haza!

– A Győr elleni, hazai bajnokin is megelégednének az egy ponttal?
– Véleményem szerint jelenleg a Győr Magyarország legjobb csapatának számít. Annyira azért nem keseredünk el, ha csak egy pontot tudunk itthon tartani. Természetesen célunk, hogy ponttal, pontokkal gazdagodjunk, mindent meg fogunk tenni a győzelemért most is.

Olvasói sztorik