NB I

Kapkodjon, akinek licenc kell?!

Maximum hét napjuk lesz a pótlásra a kluboknak; szerintük kevés, szerintük viszont nem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tavasszal mindig élénk érdeklődés kíséri a klublicencekkel kapcsolatos szövetségi döntéseket, amelyek – a hírek szerint – idén fajsúlyosabbak lehetnek a korábbiaknál, és komoly következményekkel járhatnak.

A Győri ETO és a Lombard Pápa helyzetéről a sportoldalakon kívül a bűnügyi hírekből is értesülhetett mindenki. Úgy tűnik, a kérdés csupán az lesz, hogy az MLSZ a „jó ügy” érdekében ismét becsukja-e a szemét, és például olyan álszent érvekkel indokol, miszerint nem is Tarsoly Csaba a győri tulajdonos

Van még egy klub, amely a mendemondák szerint nagy bajban van, mégpedig a tavasz egyik meglepetéscsapata, a Kecskemét. A Rangadó.hu – több, egymástól független forrásból származó, mégis egybehangzó – értesülése szerint az alföldiek hosszú ideje komoly adósságot görgetnek maguk előtt. Nagyságrendileg négyszázmillió forintos mínuszról van szó, amit ha nem tüntetnek el, nem lesz élvonalbeli licencük.

Szerettük volna megkérdezni a klub egyik vezetőjét arról, valóban komoly-e a baj, és mennyi esélyt lát, hogy mindent rendezni tudnak jövő péntekig, de kiderült, hogy a licencadó bizottság csak ma, vagyis hétfőn ülésezik. Tekintettel arra, hogy május elseje (péntek) munkaszüneti nap, a kluboknak maximum hét munkanapjuk van arra, hogy mindent pótoljanak, amit a szövetség előír számukra.

Nem mellesleg úgy tűnik, hogy ez az időszak csak számunkra tűnik irreálisan kevésnek, mert megkérdeztünk két NB I-es klubvezetőt, és mindketten úgy vélekedtek, hogy mindenki pontosan tudja, mit kell beadnia pótlólag, ezért ennek a bizonyos (maximum) hét napnak elégnek kell lennie.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik