NB I

Nem akar megszűnni a Győri ETO

A nehéz helyzetbe kerülő klub határidőre beadta a licenckérelmét a következő szezonra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk tegnap (vagyis péntek) éjfélig, a beadási határidőig eleget tett a jövő évi NB I-es szerepléshez elengedhetetlen licencbeadási követelményeknek” – írja egymondatos közleményében a Győri ETO FC honlapja.

Szombat délelőtt a győri szurkolói közül néhányan – akik az idegenbeli és a nemzetközi mérkőzésekre is rendszeresen elkísérték a csapatot – támogatásukról biztosították a klubot a következő időszakra is. A drukkereket Szasa Sztevanovics sportigazgató tájékoztatta a kialakult helyzetről, majd együtt megnézték a felnőtt csapat edzését.

A drukkerek reményüket fejezték ki, hogy sokan kilátogatnak majd a Lombard Pápa elleni mérkőzésre, hogy ezzel is demonstrálják: számukra fontos az ETO. Mint mondták, ők maguk ott lesznek a megszokott helyükön, a nyugati oldalon, az L-szektorban. A Győri ETO FC 111 éves történetében volt már több nehéz időszak, amikor pénzügyi problémák miatt veszélybe került a működés, az edzésre kilátogató szurkolók akkor is a csapat mellett álltak, és ezt teszik most is – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik