NB I

Nem maradnak el az ETO meccsei

Közleményt adott ki a klub a Quaestor-botrányt követően.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Reagált a Győri ETO FC vezetősége a héten kirobbant Quaestor-botrányra, pontosabban az ebből fakadó, klubot érintő kérdésekre. Alább változtatás nélkül olvasható a klubhonlapon megjelent közlemény.

A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit, szimpatizánsait, hogy a klub labdarúgó csapatai – az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes – pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így a klub többek között megrendezi a március 16-i, hétfői Győri ETO FC – Lombard Pápa OTP Bank Liga-mérkőzést is.

A héten a szakmai munka a megfelelő módon folyt, Miriuta László és az első csapat minden nap a tervezett edzéseket megtartotta, akárcsak az utánpótlás együttesek edzői is. Fontosnak tartjuk, hogy a kialakult helyzet áttekintését követően már a lehetséges megoldásokat előkészítve tegyünk bejelentéseket akkor, amikor azok vállalhatóak és hitelesek. Köszönjük sokaknak azt az aggódó érdeklődést, ami a 111 éves klubunk jövőjével kapcsolatban eljutott hozzánk, és köszönjük a türelmet és a megértést is, hogy elfogadták: a jelenlegi körülmények között az elmúlt napokban nem tudtunk a nyilvánosság elé állni – és most sem tudunk még ennél több információval szolgálni.

Arra kérünk mindenkit, akinek valaha fontos volt az ETO, a hétfői mérkőzésen jelenlétével támogassa klubunkat, hogy idővel újra olyan sportélményeket élhessünk át együtt, mint amiket közösen már átéltünk.

Olvasói sztorik