NB I

Még mindig Szentes Lázár a Haladás edzője

A hétfő délutáni taggyűlésén bizarr okok miatt nem tudtak döntést hozni az edzőkérdésben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Továbbra sincs edzője a Haladásnak. Illetve van: Szentes Lázárnak hívják, bár ő kora délután bejelentette, hogy közös megegyezéssel távozik… De a 18 órakor kezdődött taggyűlésen nem várt akadályokkal szembesültek a tulajdonosok.

A Rangadó.hu információja szerint a Haladás csapatát működtető gazdasági társaságnál senkinek nem tűnt fel, hogy mivel egy kérdésről elfelejtettek szavazni a legutóbbi taggyűlésen, a társasági szerződés módosítására nem került sor, vagyis a cégbíróságon nem jegyezték be a Halmill Kft-t új többségi tulajdonosként.

A többségi tulajdonos így továbbra is az önkormányzat, amelynek képviseltében Koczka Tibor alpolgármester ugyan jelen volt a hétfő délutáni rendkívüli taggyűlésen, de nem rendelkezett közgyűlési felhatalmazással, úgyhogy nem tudta megszavazni az új vezetőedző személyét, sőt Szentes Lázár menesztését sem.

A taggyűlés pénzügyi kérdésekben 30 millió alatt hozhat önállóan is döntést, ezért Szentes Lázár pénzbüntetéséről tudtak szavazni. Az egyik résztulajdonos, Séllei Árpád egyhavi pénzbüntetést javasolt a távozó (?) edzőnek, de ezt Koczka Tibor asszisztálásával 300 ezerre mérsékelték, amit le kell vonni a júniusig neki járó fizetéséből.

A Rangadó.hu vasárnap elsőként írta meg, hogy a Haladás II jelenlegi edzője, Kuttor Attila a legesélyesebb a vezetőedzői posztra, rajta kívül Horváth Ferenc, Véber György, Pintér Attila és Mészöly Géza is jelölt.

FRISS:

Érdekes módon a hivatalos klubhonlap egy szót sem ír a fenti problémáról… A haladas.hu szerint a tulajdonosi taggyűlés felhatalmazta Tóth Miklós ügyvezetőt, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a leendő edzőjelölttel, aki a Horváth Ferenc, Kuttor Attila, Mészöly Géza, Kis Károly kvartettből kerül ki, tehát a jelek szerint Véber és Pintér már nincs napirenden.

Olvasói sztorik