NB I

Szentes megy, Kuttor jön?

Szerdán sok minden eldől Szombathelyen: úgy tudjuk, házon belül oldják meg a szurkolók és a vezetők bizalmát elvesztő vezetőedző pótlását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu elsőként szólaltatta meg Illés Bélát, a Haladásban többség tulajdonos Halmill Kft. ügyvezetőjét, miután a szombathelyiek 7-0-ra kikaptak a Videotontól. A cégvezető elismerte, hogy csalódott, többet várt, és egy ilyen vereség mentálisan is sokat árthat. Az edzőkérdésről azonban nem kívánt nyilatkozni, azt mondta, szerdán értékelik a meccset, akkor egyeztetnek Szentes Lázárral.

A Rangadó.hu kedden a szombathelyi klubházból úgy értesült, ha a tulajdonosok úgy döntenek, hogy elküldik Szentest, akkor a helyét Kuttor Attila fogja átvenni.

Kuttor Attila játékosként 574 meccsen lépett pályára az NB I-ben, 19 alkalommal volt válogatott. Edzőként a Haladás NB III-as, fiatalokból álló csapatát irányította.

A korábbi válogatott labdarúgó tudatosan készül az edzői pályára, Illésék üzlettársa, jelenleg az Illés Akadémián dolgozik. Keménykezű edző hírében áll, az egyetlen negatívum vele szemben, hogy nem ápol túl jó viszonyt a szombathelyi B-középpel…

Olvasói sztorik