NB I

Szerdán értékelik a 0-7-et

Egyelőre nincs edzőkérdés Szombathelyen, bár Illés Béla szerint sikerült lerombolni mindazt, amit az előző meccseken elkezdett építeni a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton elleni 7-0-s vereséggel ismét nagyon nehéz helyzetbe hozta magát a Haladás a kiesés elleni harcban, hiszen morálisan is teljesen szétesett a találkozó végére az együttes, amelynek edzőjét, Szentes Lázárt még az első félidőben a lelátóra küldte a játékvezető.

A szombathelyi tréner első indulatában úgy fogalmazott a meccs után, mindenkinek kussolnia kell, aki ebben a szégyenben benne volt. A Rangadó.hu viszont kíváncsi volt a klubtulajdonos Illés Béla véleményére, aki kérdésünkre úgy nyilatkozott: az edzőkérdésről egyelőre nem kíván beszélni. Ugyanakkor a mérkőzésről természetesen van véleménye, és azt meg is osztotta velünk:

– Az a legnagyobb baj, hogy amit a Honvéd elleni találkozó előtt – úgy tűnt – elkezdett felépíteni a csapat, azt most megint lerombolta. A Debrecen és a Paks ellen biztató felfogásban játszó Haladást láthattunk, most viszont teljes összeomlást – fogalmazott az egykori válogatott játékos.

A kérdésünkre, hogy a vezetőség értékeli-e az edzővel együtt a történteket, Illés Béla így válaszolt:

– Természetesen, ahogy az összes meccs után, most is lesz értékelés. Valószínűleg szerdán kerül rá sor. Addig az edzőkérdésről nem kívánunk nyilatkozni, meghallgatjuk Szentes Lázárt a történtekkel kapcsolatban, közben pedig a csapat készül a következő fordulóra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik