NB I

Halmosi Péter elnézést kért

„Magunknak köszönhetjük az egészet” – vélekedett a Haladás csapatkapitánya a 0-7 után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Videoton otthonában elszenvedett, súlyos, 7-0-s vereség miatt a Haladás-futballisták nevében Halmosi Péter elnézést kért a klub hivatalos honlapján.

A bajnokaspiráns Videoton nagyon elverte a Leandro Martínez piros lapja miatt a 37. perctől tíz emberrel futballozó, a mérkőzés végére teljesen széteső szombathelyi csapatot. Ráadásul Szentes Lázár vezetőedzőt elküldte a kispadtól a játékvezető. Ekkor már nem volt a pályán Halmosi Péter, akit három perccel korábban sérülés miatt le kellett cserélni. A csapatkapitány azonban nem magyarázkodik, nem keres enyhítő körülményeket a súlyos vereségre.

– Szégyen, ami történt, a csapat nevében elnézést kérek szurkolóinktól. Noha komoly érvágás volt Martínez és Szentes Lázár kiállítása, ráadásul én is megsérültem, ez sem lehet mentség a hét-nullra. Még akkor sem, ha kevés minőségi futballistánk van, és fiatal játékosainknak nem volt egyszerű kezelni a helyzetet. A kiállítás után már sejtettem, hogy kapunk még gólokat, sajnos be is jött. Még akkor is, ha alapesetben nincs hét gól a két csapat között. Magunknak köszönhetjük az egészet. Sokat megéltem már a fociban, tudom, ha „beleülünk” a vereségbe, ezen rágódunk, csak még mélyebbre kerülünk. Nem csak a sikereket, a vereségeket is helyükön kell kezelni – kezdte Halmosi.

Az első félidőben Simon Ádám beletérdelt a Haladás csapatkapitányának bal combjába, és bár az ápolása után visszaállt, hamarosan cserét kellett kérnie. A fájdalom miatt hétfőre virradó éjszaka három órát aludt, egy jókora vérömleny alakult ki a combjában, ezért nemhogy futni, menni is alig tud. Ám nincs szakadás vagy törés, úgyhogy nem kizárt a játéka a szombati, Fradi elleni találkozón.

Olvasói sztorik