NB I

Dzsudzsákék népszerűbbek, mint CR és Messi

A magyar válogatott vasárnapi selejtezője lett az év eddigi legnézettebb hazai televíziós meccse.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az mfor.hu kimutatása szerint a vasárnapi Magyarország–Görögország Európa-bajnoki selejtező lett az év eddigi legnézettebb hazai televíziós meccse. A honlap egy héttel ezelőtt még arról számolt be, a legfontosabb spanyol rangadó, az FC Barcelona – Real Madrid lett az év addigi legnézettebb tévés találkozója. Messiéknek azonban csak hét nap jutott az élen, mert jöttek Dzsudzsákék.

Nem sok panaszuk lehetett a vasárnapra a köztévé vezetőinek, népszerű sportműsorok foglalták ugyanis keretbe a napot. Ennek köszönhetően mind reggel, mind este számottevő mennyiségű ember ült a Duna TV adásai előtt.

Az új Formula-1-es szezon izgalmakat és Vettel visszatérését hozta, így akár arra is jó esély van, hogy a következő futamokat még a mostaninál is többen nézzék. Már csak azért is, mert a kora reggeli időpont és a hétvégi óraállítás gyaníthatóan potenciális nézőket vitt el. A malajziai futamot egyébként a 18-49-es korcsoportban 276 ezren, míg a teljes lakosságot tekintve 566 ezren nézték (a tévé előtt ülők harmada) – írja az mfor.hu.

Ennél is többen nézték az esti magyar–görög válogatott összecsapást. A nem túl eseménydús meccset 790 ezren látták, de még a kereskedelmi célcsoportban is 317 ezer nézővel büszkélkedhetett a találkozó. Ez egyébként nagyjából másfélszer több, mint amit egy héttel korábban az El Clásico elért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik