Nemzetközi foci

Görög focisták sérültek meg a ferihegyi halálos balesetben

Fetfacidisz térdét néhány öltéssel össze kellett varrni, de senki nem került az intenzívre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Görög lapértesülések szerint a labdarúgó-válogatott három játékosa, Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz megsérült a hétfő reggel a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt halálos balesetben – írja az origo.hu.

Hétfőn délelőtt egy személyautó és egy taxi ütközött össze a XVIII. kerületi ferihegyi gyorsforgalmi úton, a balesetben egy ember meghalt, három görög állampolgár pedig megsérült.

A Sport24.gr és a Gazzetta.gr portál egybehangzó állítása szerint a taxiban a vasárnap este Budapesten Európa-bajnoki selejtezőt játszó görög válogatott három játékosa utazott: az Olaszországban légióskodó Vangelisz Morasz és Panajotisz Tahcidisz (mindkettő Verona), illetve Jannisz Fetfacidisz (Chievo).

A Sport24.gr először azt írta, hogy előbbi két futballista eszméletét vesztette, Fetfacidisz sérülését pedig néhány öltéssel össze kellett varrni. A Gazzetta.gr portálnak a csapatvezető Jorgosz Karagunisz azonban azt mondta, a sérülések nem súlyosak. „Fetfacidisz térdét néhány öltéssel össze kellett varrni, de semmi esetre sem kerültek az intenzívre” – nyilatkozta az Európa-bajnok Karagunisz.

Később a Sport24.gr a görög szövetség közleményét idézve helyesbített, eszerint mindhárom játékos jó egészségnek örvend. A BRFK sajtóügyeletes az Origo érdeklődésére csak annyit erősített meg, hogy a balesetben görög állampolgárok sérültek meg.

Olvasói sztorik