NB I

A diósgyőri szurkolók már nem imádják Szivicset

Nem tetszik a drukkereknek, hogy a vezetőedző nyilvánosan lehordta játékosát, Bognár Istvánt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kezd elfogyni a levegő Tomiszlav Szivics körül Diósgyőrben. A csapat csapnivalóan szerepel tavasszal (négy bajnokin két pontot szerzett), és visszacsúszott a hatodik helyre – szertefoszlóban vannak az idény végi dobogós helyezésről szőtt álmok.

A gyenge szereplés, de leginkább a megnyilvánulásai miatt a korábban imádott szakember népszerűsége zuhan a szurkolók körében. Szivics, aki az elmúlt idényben Ligakupát nyert a DVTK-val és Magyar Kupa-döntőt játszott, a nehéz időszakban nyilvánosan mindenkibe belemar.

A téli szünetben keményen kritizálta Barczi Dávidot, majd a vezetőknek ment neki, hogy Elek Ákos és Kádár Tamás eladása után nem erősítették meg a játékoskeretet. Később Julian Jennert, majd a hétvégi bajnoki után újabb játékosát, Bognár Istvánt kritizálta:

– Hibáztam egy cserében. Bognár tönkretette a játékot teljesen. Ezért nem játszik, legalább most a többiek is látták.

A szurkolók szerint Szivics elvetette a sulykot, hiszen miközben a játékosok önbizalomhiányával is magyarázza a visszaesést, érthetetlen módon a játékügyesebb futballistáit folyton jegeli, és az ilyen megnyilatkozásaival teljesen leépíti őket. Sokak szerint a szakember ámokfutása azzal magyarázható, hogy megromlott a viszonya a vezetőkkel, akik még nem hosszabbították meg nyáron lejáró szerződését. Jelen állás szerint nem is fogják – írja a Bors.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik