NB I

Kovács Zoltán távozott Újpestről

A sportigazgató nem fogadta el, hogy a csapat a Duchatelet-csapathálózat játékosainak átjáróháza legyen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Klubunk a mai nappal közös megegyezéssel megszüntette Kovács Zoltán sportigazgató szerződését. Klubunk tulajdonosa és sportigazgatónk szakmai elképzeléseinek eltérése miatt került sor a közös megegyezéssel történő szerződésbontásra. Kovács Zoltánnak klubunk szeretné ezúton is megköszönni áldozatos munkáját, és az Újpest-család sok sikert kíván további pályafutásához!” – írja a klub honlapja.

A Rangadó.hu értesülése szerint valójában nem közös megegyezésről van szó, méghozzá azért, mert valóban szakmai nézetkülönbség alakult ki a tulajdonos és Kovács között. A sportigazgató nem fogadta el, hogy a csapat a belga Duchatelet-csapathálózat szerény képességű játékosainak átjáróháza legyen. Mivel vitába mert szállni a tulajdonossal, nem volt maradása.

A távozó sportigazgató egyelőre nem szeretne nyilatkozni. A 41 éves Kovács játékosként négy időszakban volt a lilák csatára, 2009 júliusától utánpótlás-igazgatóként, 2010 januárjától sportigazgatóként dolgozott a klubnál, de 2011 júliusában felbontották a szerződését. 2013 júliusában a Diósgyőri VTK sportigazgatója lett, ezt a posztot 2014 júniusáig töltötte be, majd ismét visszatért Újpestre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik