NB I

Mindig pikáns a Fradival játszani

Orosz Márk szerint nagy szerencse kellet volna ahhoz, hogy az újonc pontot szerezzen a zöld-fehérek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap este az újonc Dunaújváros otthonában aratott 1-0-s győzelmet a Ferencváros. Vereségükkel ismét kiesőhelyre csúsztak vissza az újvárosiak, akiknél a szünet után lépett pályára a korábbi Fradi-játékos, Orosz Márk. A 25 éves támadó már a Lombard Pápa kölcsönjátékosaként is belekóstolt abba, hogy milyen a zöld-fehérek ellen pályára lépni, vasárnap este ezt ismét a DPASE futballistájaként élhette át.

– Eléggé küzdelmes mérkőzés volt, főleg azért, mert a pálya talaja sem volt tökéletes. Szerintem a Fradi sem tudott úgy játszani, ahogy tudna. Igazából a gól hiányzott számunkra a pontszerzéshez. Szerencsésen megúsztuk a Fradi helyzeteit, például Gera emelését, majd az azt követő elég nagy bonyodalmat a kapunk előtt. Az előtte lévő szituációban azonban pont el tudtunk volna menni kontrából, hiszen csak egy Fradi-játékos volt hátul. Nagy szerencse is kellett volna ahhoz, hogy pontot szerezzünk – mondta a Rangadónak Orosz Márk.

– A második félidőben szinte egyáltalán nem voltak veszélyesek a Ferencváros kapujára…
– Úgy gondolom, a második játékrész első tíz percében jól játszottunk. Thomas Doll is nyilatkozta, hogy akkor egy kicsit beszorultak. Utána sajnos ránk erőltették az akaratukat, jól eldugták a labdát. Nem úgy jöttünk ki a saját térfelünkről, ahogy terveztük. Lehet, hogy ez volt a probléma.

– A zöld-fehérek korábbi játékosaként mennyire pikáns a Fradi ellen pályára lépnie, vagy a kölcsönadások alatt már hozzászokott?
– Hozzászoktam már, de mindig pikáns. Még mindig rengeteg barátom van, és a stábban is sok a kedves ismerős. Nagyon sajnálom, hogy csak egy félidőt tudtam játszani.

– Érdekesség, hogy a találkozón nem volt sárga lap. Lehet, hogy egy kicsit agresszívabban, keményebben kellett volna védekezniük…
– Lehet, hogy ez is benne van, de nem is vettem észre, hogy nem volt sárga lapunk. Véleményem szerint nem volt durva a meccs, de megeshet, hogy néhány szituációban lehetett volna faultolni, de ez most így alakult.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik