NB I

Két óra alatt négy gól született

A Gyirmót 3-1-re győzött a Dunaújváros otthonában rendezett, maratoni hosszúságú edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE – Gyirmót FC 1-3 (0-1)
Dunaújváros, játékvezető: Jakab G.
DPASE. 1. félidő: Nagy G. – Wolfe, Szekeres A., Hidvégi, Csehi T. – Lázár Zs., Nikházi, Papp M., Böőr – Eppel, Orosz M. 2. félidő: Jahics – Villám, Farkas V., Burucz, Sóron – Szellák, Thiago, Sárközi N., Petneházi – Godslove, Tóth T. Edző: Dobos Barna
Gyirmót. 1. félidő: Deli – Bohner, Lázár P., Varga R., Fejes J. – Papp K., Csemer, Szegi, Paku – Beliczky (Hajba, 54.), Oross. 2. félidő: Somogyi Cs. – Balog Z., Graszl, Présinger, Madarász M. – Magasföldi, Cseri T., Gyurján B. (Molnár M., 105.), Bobál G. – Nagy S., Kiss M. Edző: Sisa Tibor
Gólszerzők: Petneházi (105.), illetve Beliczky (46.), Magasföldi (69.), Graszl (tizenegyesből 103.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kétszer hatvan perces felkészülési mérkőzést játszott szerdán az élvonalbeli Dunaújváros otthonában a másodosztály egyik élcsapata, a Gyirmót.

Az ötödik percben Orosz Márk szögletét Wolfe lőtte centikkel a kapufa mellé. A 15. percben Bohner ugratta ki Orosst, aki becsúszva előtte a labdát a kifutó kapus mellett, de a kapufáról a gólvonal elé pattant, ott pedig egy védő felszabadított. A 31. percben Bohner labdaszerzése és szöktetése után Beliczky centikkel a keresztléc fölé lőtt. Öt perccel később Nikházi lőtt 11 méterről, Deli védett.

A 43. percben Szegi ugratta ki Orosst középen, aki egyből lőtt, de a kifutó kapus lábbal mentett. A kipattanót Oross ívelte kapura, ám fölé szállt. A folytatásban Fejes János bedobása után Beliczky elé került a labda, aki a bal alsó sarokba lőtt (0-1). Az ötvenedik percben Beliczky hozta játékba Paku Rolandot, aki kilépett középen, nagy helyzetben találta magát, de a kifutó kapus bravúrral mentett.

A hatvanadik percben Orosz Márk szabadrúgását Eppel lőtte kapura, de Lázár belelépett a lövésbe és szögletre mentett. Egy perc múlva Böőr Zoltán előtt adódott ziccer, ám Deli ismét bravúrral védett. A kipattanót visszaívelték, és Eppel két méterről a keresztlécre fejelt. Ezután következett a szünet.

A 69. percben Gyurján ugrott ki ziccerben, de buktatták. A 18 méteres szabadrúgást Magasföldi csavarta a bal felső sarokba (0-2). A nyolcvanadik percben Présinger szöglete után Balog Zoltán kétszer is lőhetett volna, de nem találta el jól a labdát, így oda lett a helyzet. Thiago szabadrúgását Tóth Tibor fejelte kapura öt méterről, de Somogyi bravúrral védett. A 87. percben Magasföldi ugratta ki Gyurjánt, aki tíz méterről centikkel lőtt mellé.

A 96. percben Bobál Gergely csípett el egy hazaadást, egyedül törhetett kapura, de a kifutó kapus bravúrral, lábbal mentett. Három perccel később Szellák 25 méteres szabadrúgását védte Somogyi. A 102. percben Magasföldi ugratta ki Bobál Gergelyt, akit lerántottak, a büntetőt Graszl Károly bombázta a kapuba (0-3). A 105. percben Petneházi bombázott szabadrúgásból a jobb felső sarokba 18 méterről (1-3). A 110. percben Thiago lőtt 14 méterről, Somogyi szépen védett – tudósított a Gyirmót FC honlapja.

Olvasói sztorik