NB I

Kimaradtak a pápai ziccerek

Csizmadia Csaba révén csak a szépítésre futotta a Lombard részéről a másodosztályú Kaposvár ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Lejátszotta hatodik téli felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa, amely a Kaposvárt fogadta a műfüves pályán. A szikrázó napsütésben, ám szeles időben lejátszott találkozón az első félidőben nem esett gól, inkább mezőnyjáték folyt. A Lombardnak kevés lehetősége volt, a kaposváriak viszont többször is próbára tették Horváth Gábort, aki Szűcs Lajost helyettesítette a kapuban.

A második játékrészben magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Pápa, először Seye, majd Stieber András révén volt lehetősége a vezetés megszerzésére, ám ahogy lenni szokott, a kihagyott ziccerek visszaütöttek, és egy kaposvári ellenakció végén egy megpattanó lövésből Kiss Márton volt eredményes (0-1). Alig telt el néhány perc, újabb gólt ért el a Kaposvár: egy gyors támadás végén Rajczi közelről talált be Horváth kapujába (0-2).

A mérkőzés hátralévő részében lett volna lehetősége az egyenlítésre, sőt akár a fordításra is a házigazdának, ám a ziccerek kimaradtak, vagy éppen a kaposvári kapufáról kifelé pattant a labda. A szépítés azért összejött, amikor egy kapu előtti kavarodás után Csizmadia Csaba közelről volt eredményes (1-2) – tudósított a klub honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Lombard Pápa Termál FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-2 (0-0)

Pápa

Pápa: Horváth G. – Zulevs, Csizmadia, Bogunovics, Juhász D. – Seye, Stieber A., Király B., Pongrácz, Frizoni – Popin. Cserék: Kalender, Nagy T., Gál, Waltner, Vankó, Eisenberger, Jagodics B., Yannick, Csilus T., Böröczky. Edző: Lengyel Ferenc

Kaposvár: Somodi – Kiss M., Vermes, Kovács O., Hadaró – Addo, Király V., Albert Á., Nagy K., Hampuk – Rajczi. Cserék: Dominic, Kozics, Házi, Petrók, Balogh B., Bozsó. Edző: Tamási Zoltán

Gólszerzők: Csizmadia, illetve Kiss M., Rajczi

Olvasói sztorik