NB I

Seye aláírt Pápán, Stieber és Vankó is érkezik

Yannicknak is szerződést ajánlott a klub, Pereira viszont nem felelt meg a próbajátékon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy azt a Rangadó.hu szombaton elsőként megírta, a Lombard Pápa szerződést kötött Mouhamadou Seyével, aki a 2012–2013-as bajnokságban futballozott már a Veszprém megyei csapatban. Seye akkor 25 mérkőzésen öt gólt szerzett. A szenegáli születésű, szlovák állampolgárságú csatárral most két és fél éves szerződést kötött a klub – adta hírül a pápaiak honlapja.

A csapattal kapcsolatos további információ, hogy hétfőn megszületett a megállapodás a Győri ETO, a Lombard FC, valamint az érintett játékosok között, amelynek értelmében Stieber András és Vankó Imre fél évre kölcsönbe érkezik a Pápára a már korábban bejelentett Pongrácz Viktor és Illés Dávid mellett.

Távozik viszont Wilson Pereira. A brazil csatár két hétig készült az együttessel, ám a szakmai stáb döntése alapján a továbbiakban nem számítanak rá. Mbengono Yannick viszont meggyőzte teljesítményével a vezetőket, így a 2009-ben a második legjobb hazai idegenlégiósnak választott, többszörös kameruni korosztályos válogatott támadónak szerződést ajánlottak.

Olvasói sztorik