NB I

Seye hétfőn visszatér Pápára

Korábbi szenegáli csatárát várja a Lombard. Friss: Yannick maradhat, Pereira távozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szenegáli (de szlovák állampolgársággal is rendelkező) csatár, Mouhamadou Seye először három évvel ezelőtt, 2012 elején érkezett Magyarországra. Egy évet töltött a Lombard Pápa csapatánál, majd a tartalékkerethez száműzték, a tavaszi félszezon erejéig pedig a Zalaegerszeget erősítette. Az élvonalban 25 meccsen öt gólt lőtt.

A transfermarkt.de portálon található adatlapja szerint egy évig nem volt klubja, ősszel viszont ismét a szlovák első osztályban szerepelt, Besztercebányán. A Rangadó.hu információja szerint a 26 éves Seye visszatér Pápára, mert a csapat támadójátéka erősítésre szorul, az eddigi felkészülési mérkőzéseken kevés volt a gólhelyzet és a kapura lövés. A támadó érkezését hétfőre várják a Lombardnál.

FRISS:

A veol.hu cikkéből kiderül: Lengyel Ferenc a szombati, Zalaegerszeg elleni edzőmeccs (2-1) lefújását követően úgy fogalmazott, elégedett a játékosaival, akik ezen a héten kapták meg a felkészülési időszak csúcsterhelését.

– A srácok minden elismerést megérdemelnek, nagyszerűen dolgoznak, le a kalappal előttük. A héten kétszer is NB II-es csapattal játszottunk, amelyek már a bajnokság rajtja előtt állnak, ezért szemmel láthatóan sokkal frissebbek voltak. Jó meccset játszottunk a Zalaegerszeggel, akadtak helyzetek itt is, ott is. Végül Csizmadia szép gólja a mi javunkra döntött – nyilatkozta a Lombard Pápa szakvezetője.

A Zalaegerszeg elleni meccsen két próbajátékos szerepelt a pápaiaknál, akik egy ideje már a Perutz-stadionban készülnek. A vezetőedző elmondása szerint Yannickot jól ismerik előző magyarországi csapataiból. A korábban a Debrecent és a Kecskemétet is erősítő kameruni légióst Lengyel Ferenc jó kvalitásokkal rendelkező futballistának nevezte, így elsősorban a fizikai állapotát vették szemügyre.

– Egyelőre jelentős lemaradása van fizikálisan, de a bajnoki rajtra utolérheti magát. Yannickot szeretnénk megtartani – mondta a tréner, majd hozzátette, a brazil Wilson Pereira is jól dolgozott az edzéseken, ezért kapott még egy lehetőséget a bizonyításra, ám őt immár végleg elengedik.

Olvasói sztorik