NB I

Yannick visszatért hazánkba

Ezúttal a Lombard Pápa csapatában szerepel próbajátékon a kameruni támadó középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Lombard Pápa Termál FC – Soproni VSE-GYSEV 0-0
Pápa
Pápa: Szűcs L. – Csizmadia, Jagodics B., Gál Sz., Juhász D. – Stieber A., Pongrácz, Király B., Frizoni – Yannick, Pereira. Cserék: Horváth G., Popin, Iványi, Waltner, Böröczky, Illés D., Vankó, Eisenberger. Edző: Lengyel Ferenc
SVSE: Heinrich – Maráczi, Sifter, Jovetics, Nagy Z. – Pintér A., Deme, Kapacina, Horváth P. – Zamostny, Szabó L. Cserék: Halasi, Fazakas, Baranyai, Horváth A., Szabó B., Kovács Á., Pető. Edző: Supka Attila

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Először 2006 januárjában igazolt hazánkba a kameruni támadó középpályás, Yannick Andoa Mbengono, aki a Bp. Honvéd csapatát erősítette, később pedig megfordult Debrecenben és Kecskeméten is. Az alföldiektől 2013 nyarán Thaiföldre távozott, ahol előbb a Chainat FC, majd a Krabi FC játékosa volt, most viszont úgy tűnik, 27 évesen visszatér Magyarországra, hiszen a Lombard Pápa együttesénél szerepel próbajátékon – a Sopron elleni edzőmeccsen kezdőként lépett pályára.

Támadásban egyik csapat sem tudott maradandót nyújtani, de meg is fordíthatjuk: kiemelhető volt mindkét együttes középpályás védekezése. Ezen belül is a pápaiak friss szerzeménye, a győri fiatal, Pongrácz Viktor nyújtott kiemelkedőt, mind futásmennyiségben, mind helyezkedésben NB I-es volt a teljesítménye.

A vendégek inkább az első félidőben veszélyeztettek, a második felvonás végén már a pápaiak előtt is adódott gólszerzési lehetőség, ám ellenfelükhöz hasonlóan ők is pontatlanok voltak. Ha az időjárás engedi, a Pápa szombaton a Zalaegerszeget fogadja edzőmeccsen.

Olvasói sztorik