NB I

Kettővel nyert a Lombard

A Sepsiszentgyörgyöt győzte le a Pápa.
Nemztközi felkészülési mérkőzés
Lombard Pápa Termál FC – Sepsiszentgyörgy (román) 2-0 (1-0)
Lipót
Pápa: Szűcs L. – Zulevs, Csizmadia, Bogunovics, Frizoni – Santos, Juhász D., Pongrácz, Yannick – Popin, Seye. Cserék: Horváth G., Gál F., Jagodics B., Király B., Waltner, Eisenberger, Vankó, Bolla. Edző: Lengyel Ferenc
Gólszerzők: Popin, Eisenberger

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ötödik felkészülési mérkőzését a Szigetközben található Lipóton játszott a Lombard Pápa. Az ellenfél a román harmadosztályban szereplő, jelenleg feljutóhelyen álló Sepsiszentgyörgy volt.

A pápai csapat mindkét félidőben megzörgette az erdélyiek hálóját: az első játékrészben Szasa Popin fejesével szereztek vezetést, a másodikban pedig Eisenberger Tamás növelte az előnyt – tudósított a klub honlapja.

A télies időjárás ellenére jó ritmusú, lüktető mérkőzést játszottak a felek. Az első félidőben egy oldalról érkező pontos beadást követően a kapu előtt Popin emelkedett a legmagasabbra, és okosan fejelt a kapuba. A második felvonásban egy gyors Lombard-akció során Eisenberger rávezette a kapusra a labdát, és a tiszta ziccert ügyesen kihasználta.

A találkozón lehetőséget kapott a Lombard Pápában a brazil középpályás Fabio Santos, akinek a lipóti edzőmérkőzésen mutatott teljesítménye nem győzte meg szakmai stábot, így elköszöntek a dél-amerikai légióstól.

Olvasói sztorik