NB I

Újabb két próbázó Pápán

Venczel Balázs és Mehmed Dajics személyében középpályásokat tesztel a Lombard vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felkészülés második hete kezdődött a Lombard Pápa csapatánál. Korábban már beszámoltunk róla, hogy szinte napról-napra változik a keret: a klub engedélyével Kenesei Krisztián, Faggyas Milán, Tóth Gábor, Marián Sluka és Benkő Krisztián is új csapatot kereshet magának.

A távozók közül a védő, Tóth Gábor 2007 telén igazolt a klubhoz, tehát nyolc évet húzott le a csapatban, ezalatt minden versenysorozatot számítva 274 alkalommal öltötte magára a Lombard mezét és 16 gólt szerzett. Ősszel 16 mérkőzésen játszott, mindannyiszor kezdőként.

Lengyel Ferenc vezetőedző tavasszal nem számíthat a lábtöréséből gyógyuló Andrei Coroianra, aki jelenleg rehabilitáción vesz részt, és ugyancsak nem folytatja pápai pályafutását Andrei Florean, aki jelezte a vezetőség felé, hogy Romániában szeretne játszani. Az ősszel csak csereként játéklehetőséghez jutó Benkő Krisztián engedély nélküli próbajátékon vett részt Dániában, így ő is új csapatot kereshet magának.

A Győri ETO két kölcsönjátékosa, Illés Dávid és Pongrácz Viktor érkezéséről, illetve a húszéves siófoki csatár, Eisenberger Tamás és a 23 éves Juhász Dániel érkezéséről szintén írtunk már. Ezen a héten próbajátékon vesz részt Pápán a Győrből távozó, korábban az angol Aston Villában edződött Stieber András, továbbá Venczel Balázs, aki korábban már játszott a Lombardban (legutóbb Kisvárdán szerepelt), és a középpályás Mehmed Dajicsot is tesztelik – írja a papa-ma.hu.

Lengyel Ferenc munkáját Gracza Tibor személyében új pályaedző segíti a továbbiakban. A szakember korábban Kecskeméten és Pakson is tevékenykedett.

Olvasói sztorik