NB I

Négy fiatallal erősített a Pápa

Illés Dávid és Pongrácz Viktor kölcsönbe, Juhász és Eisenberger végleg a Lombardhoz került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén tavasszal is több olyan játékosa lesz a Győri ETO-nak, akik kölcsönjátékosként más – NB I-es vagy NB II-es – együttesben kaphatnak lehetőséget azért, hogy a fejlődésük töretlen maradjon. Ennek szellemében megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Lombard Pápa csapata, hogy a szomszédos város klubját erősíti két győri korosztályos válogatott labdarúgó: Illés Dávid és Pongrácz Viktor – írja a győriek honlapja.

Illés Dávidot támadó középpályásként Horváth Ferenc hozta fel tavaly tavasszal az első kerethez, azóta már bemutatkozott az NB I-ben, és az NB III-as csapat egyik húzóembere volt ősszel. Pongrácz Viktor hosszabb sérülés után az ősz végén már a régi formájában játszott, a védekező középpályás is méltán kapott meghívót a világbajnokságra készülő U20-as együttesbe is.

Mindkét játékos természetesen az ETO labdarúgója marad, ám a kölcsönszerződésnek köszönhetően jó esélyük lehet arra, hogy tavasszal az első osztályban játszanak a kiesés ellen harcoló pápai együttesben.

FRISS:

Szintén a Lombard Pápa együttesét erősíti januártól Eisenberger Tamás, aki csatárként bevethető és a Siófoktól szerződik véglegesen az élvonalbeli klubba, valamint Juhász Dániel, aki korosztályos válogatott balhátvéd, és a Paks együttesében mutatkozott be az élvonalban, legutóbb pedig a BKV Előre csapatában szerepelt.

A külföldi játékosok mindegyike megérkezett kedden és szerdán Pápára, tehát ők is csatlakoztak a kerethez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik