NB I

Stadiontúra: belépni tilos!

Úgy tűnik, mostanság sportot űznek belőle, hogy az újságírókat nem engedik be a mérkőzésekre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Takács Bence, a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta: Pancho Arénában pályára lépni minden akadémistának érdem, amiért meg kell küzdeni. Mára ez úgy változott: a Pancho Arénába minden újságírónak érdem belépni, amiért meg kell küzdeni – írja a mifocink.com.

A múlt héten elutasítottaa 444.hu akkreditációs kérelmét a Puskás Akadémia – Haladás mérkőzésre. Takács először azt mondta, hogy az elutasítást nem kell indokolnia, később pedig azzal érvelt, hogy a 444.hu-nak nincs sportrovata, újságírói ezért nem mehettek be a meccsre. Hétfőn kiderült, hogy az RTL Klub Fókusz című műsorának stábja is forgatni akart a felcsúti stadionban, de ők sem jutottak be.

Kétség nem fér hozzá, az RTL Klub az egyik nagy kritikusa a közpénzből felépített Pancho Arénának (is), ám hozzá kell tenni, most nem célzottan a felcsúti csapat és annak vezetése volt a műsor célpontja. Egészen egyszerűen az egész magyar labdarúgásról szólt a riport, pontosabban arról, hányan mennek ki a meccsekre egy bajnoki fordulóban. Persze, kiemelt szerepet szántak a három új stadionnak, illetve annak, hogy a milliárdokért felépített létesítményekbe kimennek-e a szurkolók.

A Pancho Arénába és a dunaújvárosi stadionba sem jutott be az RTL, a Nyugat.hu pedig egy közelmúltbeli Fradi–Haladás meccsre nem nyert bebocsátást…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik