NB I

Hosszabbított az MTK utánpótlás-vezetője

Újabb – minimum – öt évig marad a Sándor Károly Akadémia szolgálatában Tamási Zsolt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tamási Zsolt, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia vezetője 2019. június 30-ig szerződést hosszabbított az MTK-val. A szakember 2005 januárjában írt alá, akkor fél évig Budapesten dolgozott az 1989-es korosztállyal, majd nyáron Agárdra került, ahol azóta is szívügyével, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiával foglalkozik. 2014 októberétől a Brüll Alfréd Akadémia vezetőségi tagja.

– Ez egyrészt az eddigi munkámnak az elismerése, másrészt pedig az egyesület filozófiáját mutatja. Bárki láthatja, hogy mekkora stabilitás jellemzi ezt a klubot – gondolok itt a szakmai vezetésre, Garami Józsi bácsira, Domonyai Lászlóra és jómagamra. A mai világban nagyon fontos, hogy a vezetésben és az utánpótlásban megbízható, kiszámítható hátteret adjanak a klubok – mondta Tamási Zsolt.

Köztudott, hogy nagy infrastrukturális beruházások, fejlesztések történnek a klubban, amelyek keretében a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia a fővárosba költözik Agárdról, és modern edzőközpontként működik tovább. Jelenleg ennek a tervezési fázis zajlik. Az említett projekt stratégiai tervét mind szakmailag, mind infrastrukturálisan Tamási dolgozza ki. Ezekben a napokban folyik ennek lezárása, vagyis a tervek elfogadtatása – írja az MTK honlapja.

Olvasói sztorik