NB I

Élet-halál meccs, barátok ellen

Fehér Zoltán szerint kell még egy kis idő, hogy a szombathelyi játékosok megszokják Szentes Lázár elképzeléseit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Edzőt cserélt a Haladás, kedden Artner Tamás helyét Szentes Lázár vette át, akire első bajnoki meccsén nem vár könnyű feladat, hiszen vasárnap este éppen egykori klubja, a Győri ETO látogat Szombathelyre. A Haladás rutinos középhátvédjét, a korábban győri színekben is futballozó Fehér Zoltánt kérdeztük az összecsapásról.

– A Győr sincs túl jó passzban, de nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, ez a legfontosabb – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Fehér Zoltán. – Az ETO nagyon erős csapat, az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkezik Magyarországon. Az csak egy dolog, hogy most gyengébb periódusban vannak, de szerintem hosszútávon biztosan ki fognak egyenesedni. Mint minden meccs, nekünk ez is egy élet-halál kérdés lesz, hiszen nagyon nagy szükségünk lenne a pontokra. Nagyon bízom benne, hogy hazai pályán meg tudjuk verni az ETO-t.

– Két évvel ezelőtt éppen Győrből igazolt Szombathelyre, érez pluszmotivációt volt csapata ellen?
– Minden mérkőzésre ugyanúgy megvan a motivációm, de természetesen más ez a meccs, hiszen az ETO-ban szerepeltem három évet. A csapatuk zömét ismerem személyesen, és barátaim is vannak ott, szóval azért máshogy tekintek erre a találkozóra.

– Artner Tamás helyét a héten Szentes Lázár vette át, mit szólt az edzőváltáshoz?
– Nem szeretnék ezzel foglalkozni. Játékosok vagyunk, az a dolgunk, hogy a csapat jól szerepeljen. A vezetőség így döntött, mi ezzel nem tudunk mit csinálni. Nem a mi hatáskörünkbe tartozik, és nem is akarok ezzel foglalkozni.

– Milyenek a tréningek az új edzővel? Miben más a munka?
– Minden edző különbözik, mindenki más szemlélettel dolgozik, és most is egy ilyen helyzet van előttünk. Mások az edzések, és más az egész, de azt gondolom, hozzá fogjuk szokni. Természetesen kell egy kis idő, néhány nap, vagy néhány hét, amíg megszokjuk az új vezetőedző elképzeléseit, tanácsait – mondta Fehér Zoltán.

Olvasói sztorik