NB I

Víz alatt a paksi pálya, Fehérváron lesz a meccs

A Videoton otthonában rendezik a szombati bajnoki mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Azok, akik látták a szerdai, halasztott Paks–Diósgyőr mérkőzést (1-1), megfigyelhették, hogy a pálya az egész napos esőzésnek köszönhetően épphogy alkalmas volt a találkozó lejátszására. Azóta újabb extra mennyiségű, körülbelül 80 milliméter csapadék hullott Paksra, aminek következtében a talaj alkalmatlanná vált a szombati, Videoton elleni találkozó lejátszására.

A két klub pénteken reggel egyeztetett, és arra a megállapodásra jutott, amit az MLSZ is jóváhagyott, hogy felcserélik a pályaválasztói jogot, tehát szombaton Videoton–Paks mérkőzésre kerül sor Székesfehérváron, 20 órától. Egyébként a szerdán pótolt, Diósgyőr elleni meccset szeptemberben ugyanilyen okok miatt kellett elhalasztani.

Mivel a két klub jegyértékesítő rendszere különbözik, így az elővételben megvásárolt jegyek a mérkőzésre nem érvényesek. Visszaváltani a kiváltás helyén lehet őket, illetve ha valaki interneten keresztül vásárolt, akkor az mlsz@tex.hu email címen keresztül válthatja vissza belépőjét – írja a Paksi FC honlapja.

A Sóstói Stadionba való belépés mindenki számára ingyenes és csak a MOL Tribün, valamint a vendégszektor lesz nyitva.

Olvasói sztorik